Jdi na obsah Jdi na menu

ANTISTRESOVÁ MASÁŽ OBLIČEJE A HLAVY

Antistresová masáž obličeje a hlavy je účinnou terapeutickou technikou, která pomáhá uvolnit napětí a stres v oblasti obličeje, hlavy a krku. Tato druh masáže se zaměřuje na místa, kde se často hromadí napětí, jako jsou svaly čela, spánkové partie, dolní část lebky, lícnice a krk.

Během antistresové masáže obličeje a hlavy masážní terapeut používá různé techniky a pohyby, které pomáhají uvolnit svaly a zlepšit průtok krve a lymfy v této oblasti. Mezi běžné techniky patří jemné tlakové body, hladění, hnětení, poklepávání a krouživé pohyby.

Výhody antistresové masáže obličeje a hlavy zahrnují:

  1. Uvolnění napětí a stresu: Masážní pohyby pomáhají uvolnit svaly v oblasti obličeje, hlavy a krku, což vede ke zklidnění myslí a snížení napětí.

  2. Zlepšení průtoku krve a lymfy: Masáž podporuje lepší průtok krve a lymfy, což může přinést živiny a kyslík do buněk a pomoci odstranit odpadní látky a toxiny.

  3. Redukce bolesti hlavy: Tato masážní technika může pomoci zmírnit napětí hlavy a migrény.

  4. Zlepšení stavu pokožky: Masáž obličeje může zlepšit průtok krve do pokožky a podpořit produkci kolagenu, což může přinést zdravější a svěží vzhled pleti.

  5. Relaxace a celkové blahobyt: Antistresová masáž obličeje a hlavy má relaxační účinky, které mohou snížit úzkost, stres a podpořit celkový pocit blahobytu.

Je důležité si uvědomit, že masáž obličeje a hlavy by měla být prováděna odborníkem, který má znalosti a zkušenosti v této oblasti. Pokud máte zdravotní problémy nebo specifické potřeby, je vhodné se před masáží poradit s odborníkem nebo lékařem.

 

Ceník

60 minut - 600,- Kč

90 minut - 900,- Kč

*ceny včetně DPH