Jdi na obsah Jdi na menu

MASÁŽ BYLINNÝM HORKÝM KOMPRESEM

17. 12. 2023

Masáž bylinným horkým kompresem, často nazývaná "herbal compress massage" nebo "Thai herbal ball massage," je druh masáže, který kombinuje tradiční masáž s použitím horkého komprese naplněného bylinkami. Tato terapie je populární v thajské a asijské kultuře a má za cíl uvolnit svalové napětí, zlepšit cirkulaci krve a poskytnout celkovou relaxaci.

Zde je základní postup masáže bylinným horkým kompresem:

  1. Výběr bylin: Bylinný kompres je vyroben z různých aromatických bylin, koření a rostlinných složek, jako jsou citronová tráva, zázvor, eukalyptus, a další. Tyto bylinky jsou obvykle zabalené do látky, která vytváří kompres.

  2. Ohřátí komprese: Bylinný kompres je ohřát na vhodnou teplotu, aby uvolňoval vůni a léčivé látky z bylin. Obvykle se ohřívá párou nebo v horké vodě.

  3. Masáž: Masérka Chidchanok Inthong používá ohřátý bylinný kompres k masáži těla klienta. Kompres může být použit k jemnému tlaku na svaly, krouživým pohybem nebo válení po kůži. Tato kombinace horkého komprese a masáže pomáhá uvolnit svalové napětí a zlepšit cirkulaci.

  4. Aromaterapie: Během masáže se uvolňují aromatické látky z bylin, což přispívá k relaxaci a poskytuje příjemný zážitek.

Masáž bylinným horkým kompresem může mít řadu pozitivních účinků, včetně uvolnění svalového napětí, zmírnění bolesti, zlepšení pružnosti kůže a relaxace těla a mysli. Je to oblíbená forma terapie pro lidi, kteří hledají relaxaci a osvěžení.

 

Ceny

Záda, šíje..........................60 minut - 1.000,- Kč

Celé tělo...........................90 minut - 1.400,- Kč

Celé tělo............................120 minut - 1.600,- Kč

všechny ceny jsou uváděny včetně DPH