Jdi na obsah Jdi na menu

MASÁŽ OFFICE SYNDROM

Masáž Office Syndromu je speciálně navržená masážní technika, která cíleně zahrnuje oblasti, které jsou často postiženy při dlouhodobém sedavém pracovním postoji v kanceláři. Office Syndrom se obvykle vyskytuje u lidí, kteří tráví hodně času za počítačem nebo provádějí opakující se pohyby, jako je psaní nebo manipulace se zařízeními.

Tato masáž se zaměřuje na uvolnění napětí a stresu v oblasti krku, ramen, horních zad a paží. Hlavním cílem je uvolnit svaly, které se přetěžují a způsobují bolesti, ztuhlost a omezenou pohyblivost.

Masáž Office Syndromu obvykle zahrnuje následující techniky:

  1. Hlazení a hřímání: Jemné a hladké pohyby se provádějí po svalových oblastech, aby se uvolnilo napětí.

  2. Hnětení: Tato technika zahrnuje jemné stisknutí svalů a jejich hladké rolování mezi prsty nebo dlaňmi, aby se uvolnila svalová napětí.

  3. Tlakové body: Terapeut může cíleně aplikovat tlak na určité body nebo body svalů, které jsou napjaté a bolestivé.

  4. Roztahování a protahování: Pomocí jemných tahů a roztažení se snaží zvýšit pohyblivost svalů a uvolnit napětí.

Cílem této masáže je nejen uvolnit svalové napětí a bolesti, ale také zlepšit průtok krve a lymfy, což může přinést větší pocit pohody a relaxace. Pravidelná masáž Office Syndromu může také pomoci prevenci opakujících se zranění a napomáhá udržovat zdravější postoj a pohyblivost.

Je důležité si uvědomit, že masáž Office Syndromu je prováděna kvalifikovaným masážním terapeutkou Chidchanok Inthong, která má znalosti o této technice. Před zahájením masáže je také vhodné se poradit se svým lékařem, zejména pokud máte nějaké zdravotní problémy nebo omezení.

Může být pro Vás másáž také uzpůsobena na základě Vašich individuálních požadavků.

 

Ceník

 

90 minut - 1000 Kč, 

120 minut - 1300,- Kč