Jdi na obsah Jdi na menu

MASÁŽ POMOCÍ HORKÝCH KAMENŮ

17. 12. 2023

Terapie horkými kameny, často nazývaná "hot stone terapie," je druh masáže, který zahrnuje použití hladkých a vyhřátých kamenů k uvolnění napětí a zmírnění bolesti v těle. Tato terapie je často prováděna certifikovanými maséry a masérkami a má za cíl zlepšit relaxaci a pohodu klienta.

Zde je základní postup hot stone terapie:

  1. Vybrání kamenů: Masérka vybírá vhodné kameny, obvykle lávové nebo jiné druhy kamene, které mají dobré tepelné vlastnosti a jsou vhodné k masáži.

  2. Ohřátí kamenů: Kameny jsou ohřívány na určitou teplotu, obvykle v teplé vodě nebo na speciálním ohřívacím zařízení. Teplota by měla být příjemná pro klienta a nesmí být příliš vysoká, aby nedošlo k popálení.

  3. Položení kamenů: Ohřáté kameny jsou položeny na určité body těla, jako jsou záda, paže, nohy atd. Kameny mohou být také drženy masérkou v rukou a použity k masáži těla.

  4. Masáž: Masérka používá ohřáté kameny k masáži těla klienta. Horké kameny pomáhají uvolnit svalové napětí, zlepšit průtok krve a uvolnit stres.

  5. Ochlazení: Po masáži jsou kameny opatrně ochlazeny a použité k vyrovnání teploty těla klienta.

Hot stone terapie může mít řadu pozitivních účinků, včetně uvolnění svalového napětí, zlepšení cirkulace krve, zmírnění bolesti a zvýšení relaxace. Tuto terapii by provádí certifikovaná masérka Chidchanok Inthong na základě dlouholetých zkušeností tak, aby byla masáž efektivní a bezpečná.

 

Ceník

Záda, šije..................60 minut - 900,- Kč

Celé tělo......................90 minut - 1.300,- Kč

Celé tělo......................120 minut - 1.500,- Kč

 

všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.