Jdi na obsah Jdi na menu

MASÁŽ ZTUHLÉHO RAMENA

Masáž ztuhlých ramen může být účinnou metodou pro uvolnění svalového napětí, zlepšení pohyblivosti a snížení bolesti spojené se ztuhlostí ramen. Tato masážní technika se zaměřuje na svaly a tkáně v oblasti ramen, které jsou často postiženy ztuhlostí.

Při masáži ztuhlých ramen se často používají následující techniky:

  1. Hlazení a hřímání: Tato technika se používá ke zahřátí svalů a zvýšení prokrvení v oblasti ramen. Masážní terapeut používá jemné a hladké pohyby rukou po povrchu pokožky.

  2. Hnětení: Masážní terapeut používá hnětení, což zahrnuje stisknutí a rolování svalů mezi prsty nebo dlaňmi. Tato technika pomáhá uvolnit svalové napětí a zlepšit průtok krve.

  3. Tlakové body: Terapeut může aplikovat tlak na specifické body nebo body svalů, které jsou napjaté a ztuhlé. Tím se snaží uvolnit napětí a zlepšit pohyblivost.

  4. Protahování: Protahování svalů ramen může pomoci zvýšit jejich pohyblivost a uvolnit ztuhlost. Masážní terapeut může provádět jemné tahy a roztažení svalů, aby se zlepšila jejich elasticita.

Je důležité si uvědomit, že masáž ztuhlých ramen by měla být prováděna kvalifikovaným masážním terapeutkou Chidchanok Inthong, která má znalosti a zkušenosti v této oblasti. Před zahájením masáže je také vhodné konzultovat se svým lékařem, zejména pokud máte vážné zranění nebo zdravotní problémy související se ztuhlostí ramen.

Kromě masáže je také důležité provádět cvičení a protahování svalů ramen, aby se udržela jejich pohyblivost a prevence ztuhlosti. Fyzikální terapie nebo konzultace s odborníkem na rehabilitaci mohou být také užitečné pro zvládnutí ztuhlosti ramen a obnovení plného rozsahu pohybu.

Ceník

90 minut - 1000,- Kč

120 minut - 1300,- Kč

*ceny včetně DPH