Jdi na obsah Jdi na menu

OLEJOVÁ MASÁŽ HLUBOKÝCH TKÁNÍ

Olejová masáž hlubokých tkání je terapeutická masážní technika, která se zaměřuje na uvolnění svalového napětí a pracuje s hlubšími vrstvami svalů a pojivové tkáně. Během této masáže se používá olej, který umožňuje hladký klouzavý povrch a zlepšuje účinnost masáže.

Při olejové masáži hlubokých tkání masážní terapeut používá techniky jako hlazení, hnětení, tlakové body a prohýbání, aby pronikl do hlubších vrstev svalů a uvolnil případné svalové napětí a uzávěry. Terapeut může použít své ruce, palce, lokty nebo případně i speciální masážní nástroje.

Hlavní výhody olejové masáže hlubokých tkání zahrnují:

  1. Uvolnění svalového napětí: Olejová masáž hlubokých tkání cíleně pracuje s hlubšími svalovými vrstvami a pomáhá uvolnit svalové napětí a uzávěry.

  2. Zlepšení průtoku krve: Masážní pohyby a tlak při olejové masáži hlubokých tkání podporují lepší průtok krve a zvýšenou dodávku kyslíku a živin do tkání.

  3. Snížení bolesti: Masáž hlubokých tkání může pomoci snížit bolest spojenou se svalovým napětím, ztuhlostí nebo zánětem.

  4. Zlepšení pohyblivosti: Prací s hlubokými tkáněmi a uvolňováním svalového napětí může olejová masáž hlubokých tkání přispět k lepší pohyblivosti kloubů a zvýšení flexibilitu svalů.

  5. Relaxace a uvolnění: Masážní pohyby a klidná atmosféra při olejové masáži hlubokých tkání mohou přinést pocit relaxace a uvolnění, což má příznivý vliv na celkovou pohodu.

Je důležité mít na paměti, že olejová masáž hlubokých tkání může být intenzivní a hlubší tlak může být vnímán jako bolestivý. Je proto důležité komunikovat s masážní terapeutkou Chidchanok Inthong a sdělit jí své preference a pohodlí během masáže.

.

 

Ceník

60 minut - 700,- Kč

90 minut - 1000,- Kč

120 minut - 1300,- Kč

 

*ceny včetně DPH