Jdi na obsah Jdi na menu

REFLEXNÍ MASÁŽ CHODIDEL

Reflexní masáž chodidel je terapeutická technika, která se zaměřuje na stimulaci reflexních bodů na chodidlech. Tato masážní metoda je založena na předpokladu, že existuje spojení mezi reflexními body na chodidlech a orgány a systémy v těle. Stimulace těchto bodů se má údajně odrazit v příslušných částech těla, což může přinést úlevu a podpořit celkové zdraví.

Během reflexní masáže chodidel masážní terapeut používá různé techniky, jako je tlak, masážní pohyby a hnětení, k tlakové stimulaci reflexních bodů na chodidlech. Terapeut pracuje s jednotlivými body a oblastmi na chodidlech, které jsou spojeny s různými orgány a systémy v těle.

Předpokládá se, že reflexní masáž chodidel může mít následující přínosy:

  1. Relaxace a snížení stresu: Reflexní masáž chodidel může pomoci uvolnit napětí a stres v těle. Tím podporuje celkový pocit uvolnění a pohody.

  2. Zlepšení cirkulace: Masáž reflexních bodů na chodidlech může podporovat lepší průtok krve a lymfy v těle. To může zlepšit dodávání živin a kyslíku do tkání a odstraňování odpadních látek.

  3. Uvolnění blokád: Stimulace reflexních bodů na chodidlech může pomoci uvolnit energetické blokády v těle. Tím se mohou obnovit energetické toky a harmonie v těle.

  4. Podpora detoxikace: Reflexní masáž chodidel může stimulovat procesy detoxikace v těle. Pomáhá odstraňovat odpadní látky a toxiny a podporuje fungování lymfatického systému.

  5. Celkové zdraví a pohoda: Pravidelná reflexní masáž chodidel může pomoci udržovat rovnováhu a harmonii v těle, což může přispět k celkovému zdraví a pohodě.

Je důležité mít na paměti, že reflexní masáž chodidel není určena k diagnostice ani léčbě konkrétních onemocnění. Je vhodné se obrátit na kvalifikovaného reflexologa nebo masážního terapeuta se zkušenostmi v oblasti reflexologie, který může správně provádět tuto techniku.

 

Ceník

60 minut - 700 Kč

90 minut - 900,- Kč