Jdi na obsah Jdi na menu

RELAXAČNÍ AROMA OLEJOVÁ MASÁŽ

Relaxační aroma olejová masáž je terapeutická masážní technika, která kombinuje relaxační masážní pohyby s použitím esenciálních olejů o relaxačních vůních. Tato masážní metoda je navržena tak, aby poskytovala celkovou relaxaci a uvolnění těla a mysli.

Během relaxační aroma olejové masáže masážní terapeut používá speciální směs esenciálních olejů, které mají relaxační vlastnosti a příjemnou vůni. Esenciální oleje jsou přidány do nosného oleje, jako je mandlový olej nebo jojobový olej, který se používá pro masážní pohyby. Kombinace doteků masážního terapeuta a vůně esenciálních olejů společně tvoří relaxační a harmonizující zážitek.

Relaxační aroma olejová masáž může mít následující přínosy:

  1. Relaxace a uvolnění: Masážní pohyby spolu s relaxačními vůněmi esenciálních olejů pomáhají uvolnit svalové napětí a stres, čímž přináší pocit relaxace a uklidnění.

  2. Zlepšení nálady: Vůně esenciálních olejů mohou působit na čichové receptory a ovlivňovat náladu. Některé oleje mají pověst, že povzbuzují pozitivní emoce a uklidňují mysl.

  3. Hydratace pokožky: Nosný olej, který se používá během masáže, může hydratovat a zjemňovat pokožku, přispívající k jejímu zdraví a hebkosti.

  4. Zlepšení spánku: Relaxační aroma olejová masáž může přispět k lepšímu spánku tím, že pomáhá uvolnit napětí a zklidnit mysl.

V Inthong Thajské masáže si můžete vybrat kvalitní esenciální oleje dle své individuální preference. Pokud máte nějaké zdravotní problémy, je vhodné se poradit s lékařem nebo konzultovat masáž s kvalifikovaným terapeutkou Chidchanok Inthong.

 

Cena:

60 minut 700 kč

90 minut 900 Kč

 

*ceny včetně DPH