Jdi na obsah Jdi na menu

THAJSKÁ JÓGOVÁ MASÁŽ

Thajská jógová masáž, známá také jako thajská masáž, je tradiční masážní technika, která kombinuje prvky jógy, akupresury a pasivního protažení. Je prováděna na zemi speciálním masážním lehátku, přičemž masážní terapeut využívá své tělo, ruce, lokty, kolena a nohy k provádění různých technik a pohybů.

Thajská jógová masáž se zaměřuje na energetické linie, nazývané senové linie, které protínají tělo. Masážní terapeut používá ruce, palce, dlaně, lokty nebo kolena k aplikaci tlaku na tyto linie a body. Kromě toho se využívá protahování a pasivního pohybu, při kterém masážní terapeut pomáhá klientovi dostat se do různých pozic a protahuje a uvolňuje svaly a klouby.

Thajská jógová masáž má několik potenciálních výhod:

  1. Uvolnění napětí a stresu: Masážní pohyby, tlak a protahování pomáhají uvolňovat svalové napětí a stres v těle, což přináší relaxaci a uklidnění.

  2. Zlepšení průtoku energie: Stimulace senových linií a akupresurních bodů má za cíl zlepšit průtok energie v těle a obnovit rovnováhu.

  3. Zvýšení flexibility a pohyblivosti: Protahování a pasivní pohyb v thajské jógové masáži mohou pomoci zvýšit pohyblivost kloubů a flexibility svalů.

  4. Podpora relaxace a mindfulness: Thajská jógová masáž může pomoci klientovi dostat se do stavu relaxace a mindfulness, což přináší celkový pocit pohody.

Je důležité mít na paměti, že thajská jógová masáž je aktivní terapie, která vyžaduje spolupráci mezi masážním terapeutem a klientem. Chidchanok Inthong je v tomto směru kvalifikovaná terapeutka, která má znalosti a zkušenosti v této technice. Před zahájením thajské jógové masáže je také vhodné konzultovat možné kontraindikace nebo omezení se svým lékařem, zejména pokud máte nějaké zdravotní problémy.

 

Ceník

60 minut - 700,- Kč

90 minut - 1000,- Kč

120 minut - 1300,- Kč